Header Ads

Baskı Budur Sizler için çalışıyor


Kaliteli bir baskı yapan firmaya ihtiyacınız var ise baskibudur bu konuda sizlere yardımcı olacak. Dijital baskı, katalog baskı, cep dosya baskı, karton çanta baskısı, kartvizit baskısı, broşür baskısı gibi birçok baskının yapıldığı bu firmada bir ürün siparişi verdiğinizde öncelikle ürün üretim sürecine girmekte. Bu aşamadan sonra üretimi tamamlanan ürün kargo yoluyla veya ofis üzerinden teslim alınabilmekte. İsteğe bağlı olarak müşteriler ek ücret ödeyerek tasarım hizmetinden de yararlanabilir. Tasarım onaylanmadan önce firma bu konuda müşteriye tasarımı gösterir. Tasarımı en fazla 3 kere revize etme hakkına sahip olan müşteri, tasarımı en beğendiği hale getirebilir. Eğer bir baskı için tasarım hizmeti de alınacak ise logonun vektörel formatı firmaya belirtilmelidir. Eğer yok ise logonun en yüksek kaliteli hali firmaya verilerek vektörel çizim için ek ücret verilir.

Baskibudur firması hakkında bilinmesi gereken diğer detaylar ise örneğin bir ürün firma listesinde bulunmuyor. Müşteri bu ürünü firma ile iletişime geçerek bildirebilir ve detayları ile anlatabilir. Buna göre size özel bir ücret belirlenecek. Eğer firma kaynaklı hatalı bir basım olduğu düşünülür ise firma bu hatayı telafi ederek ücretsiz hizmet sunmakta. Bu yönüyle daha fazla müşteri çeken baskı firması, insanların gönlünde taht kurmayı başarmıştır.

Zarf, kartvizit, el ilanı, magnet gibi birçok baskı ürünü içeren bu firmadan hemen ürün almak için ne duruyorsunuz? Tek yapmanız gereken firmanın web sitesine girip başvurmak.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.