Header Ads

Death Stranding Nasıl Bir Oyun?

Death Stranding bildiğiniz üzere uzun zamandır fazlasıyla beklenen bir oyun olarak akıllara kazındı. Bu kadar bekletilmesinin sebebi ise oyunun tam olarak bitmemesi olarak bilinmekte. Playstation için özel üretilen oyuna sizler de sahip olmak istiyorsanız death stranding bağlantısından detaylı bilgileri alabilir ve ön siparişte bulunabilirsiniz.

Death Stranding Ne Zaman Çıkıyor?

Herkesin uzun zamandır beklediği oyun için tam olarak tarih verilmişti fakat son güncellemelerden sonra oyunun tarihi tamamen silindi. 2020 yaz döneminde çıkartılması planlanan oyunun, oyun içi oynanış videosu da sevenleri için yayınlandı. 

Death Stranding Ps4 

İlk olarak death straning ps4 için çıkartılması planlanan bir oyun olarak bilinmekteydi. Fakat bu oyunun sonradan yapılacak olan gelişmeleri ile bilgisayar için de piyasaya sunulacağı herkese bildirildi. Bu sebepten dolayı oyunpixel sitesinden de göreceğiniz üzere birbirinden farklı güncel haberler de bizleri karşılamaktadır. 

Hideo Kojima Kimdir?


Metal Gear solid oyununun yaratıcısı olarak bilinen Kojima geçtiğimiz senelerde muazzam başarılarına rağmen Konami şirketinden atıldı. Sonrasında da yapmış olduğu çalışmalar ile kendinden sık sık death stranding oyunu üzerinden kendini ön plana çıkartmayı da başardı. Milyonlarca seveni bulunan büyük yapımcı bakalım nasıl bir oyun çıkartacak hepimiz bekliyoruz. Death stranding çıkış tarihi 2020 yaz ayları olarak belirlendiği için herkes heyecanla beklemekte. 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.