Header Ads

İSound+ Android Ses Yükseltme


Merhaba siberyazilimci takipçileri
Bu yazımda sizlere Android telefonlarda Kulaklık ve Hapörlör girişinden çıkan sesi  %40-50 oranında arttırabilmenizi sağlayacak uygulamayı tanıtacağım. Gerekli linkler konunun altında bulunmaktadır.

Anlatım


Daha sonrasında uygulama ekranında 3 adet seçenekle karşılaşıyoruz Hoparlör ayarları, Kulaklık Ayarları, Bluetooth ayarları bu seçenekler elbette sesi iletmek için kullandığımız alternatiftir. Şimdi biz hangi ses alternatifini yükseltmek istiyorsa basarak seçiyoruz. Ben Hoparlör seçeneği seçiyorum örnek olarak. Ek olarak kafanız karışmasın Hoparlör ile Speaker aynı alama gelmektedir.


Sonrasında yükseltmek için ayarlayabileceğimiz Ses barı karşımıza geliyor buradaki her barın kendine has bir görevi vardır Bas, Echo, Volume Level vs olmak üzere bu arada her seviyenin içerisinde de seviye yükseltme ayarı bulunmaktadır. Bu yöntem ile ses seviyenizi 2 katı gibi bir seviyeye çıkarabileceksiniz. Bir uyarı yapmadan da konuyu bitirmeyim bu ayarlar Android cihazınızın donanım yeterliliklerine göre sınırlandırılmıştır eğer siz arttırmaya kalkarsanız donanımsal olarak cihazınız ciddi zararlar alabilir yine de karar sizin. 

İndirme Linki

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.