Header Ads

Turkcell Upcall 1GB Bedava İnternet Kampanyası

Turkcell Upcall 1GB Bedava Ä°nternet Kampanyasıurkcell operatörünün birbirinden güzel ve faydalı uygulamalardan biri de Turkcell Upcall uygulamasıdır. Bütün Turkcell abonelerinin şartsız koşulsuz olarak faydalanabileceği paketlerden olan Turkcell Upcall bedava internet paketi ile beraber sizlerde 2018 yılında geçerli olan 1GB hediye internet paketini hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Turkcell Upcall bedava internet paketi bilindiği üzerine televizyonlarda ve internette birçok alanda reklamı yapıldı. Upcall uygulaması sizler için oldukça önemli uygulamalardandır, bu uygulama arayan kişinin kimliğini – acil durum numaralarını ve daha önceden yapmış olduğunuz görüşmelerin daha detaylı olarak gözükmesini sağlayabilirsiniz. Turkcell Upcall uygulamasını kullanmak ve indirmek tamamen ücretsizdir bu uygulamayı güvenli adreslerden olan Google Play veya App Store üzerinden indirebilirsiniz. Peki, Turkcell upcall bedava internet paketi nasıl yapılır?

Turkcell Upcall Hediye İnternet Paketi

Turkcell upcall hediye internet paketini yapabilmek için hemen sizlerde Turkcell’e ait olan Upcall uygulamasını mobil cihazlarınıza indirmeniz gerekmektedir. Uygulamayı mobil cihazlarınıza indirdikten sonra bir süre kullanmanız durumunda hattınıza otomatik olarak Turkcell bedava internet paketinin tanımlanmasını sağlayabilirsiniz.
Upcall uygulaması ile sizlerin rehberine kayıtlı olmayan kişilerin kolaylıkla kim olduğunu öğrenebilirsiniz ve ayrıca o kişi sayesinde birçok bilgiye de Turkcell Upcall uygulaması ile beraber öğrenebilirsiniz.

Turkcell Upcall 1GB Bedava İnternet Paketi Nasıl Yapılır?

Upcall uygulamasından 1GB hediye internet paketini hemen sizlerde hattınıza tanımlamak istiyorsanız aşağıdaki bağlantılardan sizlere uygun olanı mobil cihazlarınıza yüklemeniz ve ardından Upcall uygulamasını kullandığınız takdirde hediye internet hattınıza tanımlanacaktır.
  • Upcall Google Play İndirme Linki: TIKLA
  • Upcall App Store İndirme Linki: TIKLA

Turkcell Upcall Bedava İnternet Paketi Nasıl İptal Edilir?

Hattınıza tanımlanacak olan internet paketini kullanmak istemiyor ve hemen iptalini gerçekleştirmek istiyorsanız sizlerde Turkcell müşteri hizmetlerine bağlanmanız durumunda otomatik olarak bu paketin iptalini gerçekleştirebilirsiniz. Turkcell müşteri hizmetlerine bağlan manız ve ardından bu paketi iptal etmek istediğinizi dile getirdiğiniz takdirde paketin iptalini gerçekleştirebilirsiniz.
Eğer ki Upcall hediye internet paketini iptal edemezseniz bu durum için bizimle alt kısımdan iletişime geçerek nasıl iptal edebileceğinizi sorabilirsiniz. Ayrıca Upcall paketinin limiti veya süresi dolduğunda sistem tarafından paket iptal olacaktır.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.